Hoe werkt outsourcing?

Outsourcing is het uitbesteden van bepaalde bedrijfsactiviteiten aan een externe partij. Denk maar aan je boekhouding die je laat uitvoeren door een boekhoudkantoor. Bij Vexigo kan je terecht voor de outsourcing van je sales, marketing of administratie. Onze sales en marketing professionals en administratieve medewerkers nemen daarbij specifieke taken of het volledige takenpakket uit handen. Hier lees je hoe dit precies in zijn werk gaat.

eigen medewerkers
Vexigo zet zijn eigen medewerkers in bij jouw onderneming. We kijken hierbij naar jouw noden/wensen en de sector waarin je actief bent en matchen de medewerker met de juiste ervaring en expertise aan je bedrijf.
goede arbeidsvoorwaarden
Omdat alle medewerkers vast in dienst zijn bij Vexigo, nemen wij ook de volledige verantwoordelijkheid voor hen. Wij zorgen dat alles in orde is omtrent contracten en arbeidsvoorwaarden. Al onze medewerkers tekenen bovendien een clausule van geheimhouding.
interne opvolging
Vexigo is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers. Onze managers begeleiden hen en sturen bij waar nodig. In ons CRM-systeem worden alle activiteiten en resultaten bijgehouden en als klant krijg je ook zelf toegang tot dit systeem. Zo kun je dagelijks de resultaten monitoren. Bovendien kun je rekenen op maandelijkse rapportages.
flexibel
Dankzij flexibele contracten kunnen onze medewerkers zowel voor tijdelijke als langetermijnprojecten worden ingeschakeld. Van enkele uren per maand tot fulltime.
remote werken
Onze bedrijfscultuur richt zich tot remote werken. Daarom worden onze medewerkers voorzien van alle benodigdheden om hun werk vanop afstand uit te voeren. Wil je onze medewerker bij jou op kantoor of showroom? Ook dat is mogelijk.
kosten besparen dankzij outsourcing
Outsourcing is een kostenbesparende manier van werken. Bij het aannemen van personeel komen veel directe en indirecte kosten kijken, zoals loon, RSZ, bedrijfsvoorheffing, extralegale voordelen, kantoormateriaal,... Bij outsourcen weet je meteen wat je maandelijks betaalt aan de hand van een eenvoudige factuur. Er zijn geen verborgen kosten.
opleidingen
Vexigo werkt met een uitgebreide opleidingskalender waarbij elke medewerker regelmatig wordt opgeleid en bijgeschoold. Bij de start van een nieuw project wordt de medewerker, met jouw input, ook ingewerkt in jouw onderneming. We vinden het zeer belangrijk dat de juiste waarden en normen worden doorgegeven.
resultaten
Vexigo is verantwoordelijk voor de behaalde resultaten. Samen met de klant maken we afspraken over de te behalen doelen. Dankzij een goede opvolging zorgen we ervoor dat de afgesproken resultaten worden gerealiseerd. Je kan daarbij rekenen op rapportages en evaluaties op regelmatige basis.
intakegesprek
Graag leren we jouw onderneming kennen. Tijdens het intakeproces gaan we meer in op jouw product/dienst, jouw wensen, doelgroep en verwachtingen. We willen je passie kunnen vertalen naar wat jouw onderneming nodig heeft op vlak van ervaring en expertise.